SUBTOTAL
Copying files to or from the storage card

På vilket sätt sparar Doze-läget i Android 6.0 batteritiden?

För att spara batteritid, försätter Doze-läget telefonen i ett djupt viloläge när du inte använder den under en längre tid. När telefonen inte laddas är skärmen avstängd och telefonen har inte rört sig under en viss — som under natten — går den automatiskt i Doze-läge.
Medan den är i Doze-läge:
  • Wi‍-Fi-skannar kommer inte utföras även om din Wi‍-Fi-anslutning är aktiverad.
  • Appar kommer inte att ha åtkomst till nätverket.
  • Bakgrundsaktiviteter såsom synkronisering och uppladdning kommer att pausas och ställas i kö tills telefonen går ur Doze-läget.

Men om telefonen har slumrat under mycket lång tid, kommer den att utföra de fördröjda aktiviteterna med jämna mellanrum under en kort tid och återgå till Doze-läget.

• Du kan fortfarande ta emot telefonsamtal och SMS-meddelanden. Du kommer också att fortfarande ta emot MMS-meddelanden i HTC Meddelanden-appen.
Telefonen går ut ur Doze-läget när:
  • Du kopplar in nätadaptern och laddar telefonen.
  • Den rör på sig, till exempel när du tar upp telefonen.
  • En väckarklocka aktiveras vid den inställda tiden.
Obs!:
  • Meddelanden skickas inte från telefonen i Doze-läge. Du kommer att få meddelanden efter att något av ovanstående inträffar och telefonen går ut ur Doze-läget.
  • Om du använder en annan app för MMS, kan du inte ta emot MMS-meddelanden när telefonen är i Doze-läget. Du kan använda inställningen Batterioptimering för att stänga av batterioptimeringen för din app. Se användarhandboken eller guiderna för mer information om den här inställningen.

People found this helpful
RELATED CONTENT
GETTING STARTED
Select an issue from the dropdown:
us
*Please enter your comment here ...
htc-status-att
Thank You!