SUBTOTAL
Entering your PIN

Hur får jag ut det mesta av den HTC Sense Home-widgeten?

Widgeten HTC Sense Home kan automatiskt växla mellan tre uppsättningar av programikoner baserat på om du är hemma, på jobbet eller på resande fot. Men för att göra detta måste du se till att du har gjort alla nödvändiga inställningar.
  • Se till att du har ställt in HTC Sense Home-widgeten. Om du ser Tryck för att anpassa på widgeten, tryck på alternativet för att ställa in widgeten.
  • Kontrollera att du har tillgång till Internet. Gå till Inställningar och slå på Wi‍-Fi eller Mobildata.
  • Se till att du har plats inställningen aktiverad i Inställningar > Plats.
  • Se till att du har delat din exakta position och personliga användningsdata med HTC. På widgeten trycker du på > > Anpassa HTC Sense Home och väljer sedan alla alternativ.
  • Kontrollera att du har ställt in hem- och jobbadresser. I widgeten trycker du på > > Ställ in platser och lägger sedan till dina adresser.
  • Kontrollera att platstjänsten tillåts söka efter nätverk även när Wi‍-Fi är avstängt. I Inställningar tryck på Plats > > Skannar och kontrollera att Wi-Fi-sökning är aktiverad.

People found this helpful
RELATED CONTENT
GETTING STARTED
Select an issue from the dropdown:
us
*Please enter your comment here ...
htc-status-att
Thank You!