HTC One (M8)

User guides
Carrier

< < Menu

Varför hör jag inte inkommande samtal och textmeddelanden mitt under ett samtal?

Om telefonen kör Android 7.1 aktiverar den automatiskt Stör ej-läget när du är mitt i ett samtal.
Obs!: Om telefonen är i högtalartelefonläge eller om du använder de medföljande hörlurarna kan du fortfarande höra inkommande samtal och textmeddelanden.

Om du vill höra meddelanden om påminnelser, händelser, inkommande samtal och textmeddelanden under ett samtal kan du justera Stör ej-inställningarna.

1. Gå till Inställningar.
  2. Tryck på Ljud och meddelande > Stör ej.
  3. Tryck på Tillåt endast prioriterade.
  4. För att höra påminnelser och händelsemeddelanden trycker du på knapparna På/av bredvid Påminnelser och Händelser.
  5. Du kan även ändra följande:
    • Tryck på Meddelanden från för att välja om du vill höra meddelandeaviseringar från Endast kontakter, Endast favoriter, Endast godkända kontakter eller Alla.

Tryck på liknande sätt Meddelanden från för att välja om du vill höra meddelandeaviseringar från Endast kontakter, Endast favoriter, Endast godkända kontakter eller Alla.

• Om du väljer Endast godkända kontakter, tryck på Hantera godkända kontakter för att lägga till önskade kontakter.
    • Om du vill höra samtalsmeddelandet för samma persons andra samtal trycker du på knappen På/av bredvid Upprepade uppringare.