HTC One (M8)

User guides
Carrier

< < Menu

Hur lägger jag till åtkomstpunkten till min mobiloperatörs nätverk?

De flesta HTC-telefoner kan upptäcka vilken mobiloperatör du använder baserat på SIM-kortet som är insatt, och sedan använda det förinställda åtkomstpunktsnamnet (APN) för att ansluta till mobiloperatörens datanätverk. Du kan lägga till ett nytt (APN) vid roaming eller om du har problem med att upprätta en dataanslutning.
Viktigt: Vissa mobiloperatörer kanske inte tillåter att man ändrar fördefinierade APN eller lägger till nya.
  1. Gå till Inställningar eller Inställningar > Nätverk och internet.
  2. Om dataanslutningen är avstängd, tryck på På/av-knappen bredvid Mobildata eller Mobilt nätverk-anslutningen är avstängd för att slå på den.
  3. Tryck på Mobildata eller Mobilt nätverk.
  4. Tryck på Åtkomstpunktsnamn. Om telefonen har två SIM-kortfack, välj först ett fack och tryck sedan på Åtkomstpunktsnamn.
  5. På skärmen APN:er, tryck på och ange APN-inställningar.
  6. Tryck på > Spara och välj sedan det nya APN på skärmen APN:er.