HTC One (M8)

User guides
Carrier

< < Menu

Kan telefonen automatiskt växla till det mobila nätverket när Wi‍-Fi saknas eller är svag?

Ja. Du kan ställa in telefonen så att den automatiskt växlar till ett mobilt nätverk när det saknas tillgängligt Wi‍-Fi nätverk eller signalen är svag.
  1. Öppna snabbinställningarna och tryck sedan på Wi-Fi-ikonen för att slå på den.
  2. Tryck och håll ner Wi-Fi-ikonen för att gå direkt till Wi‍-Fi-inställningar.
  3. Beroende på telefonens Android version, gör något av följande:
    • Android 8: Rulla ner i listan över tillgängliga Wi‍-Fi nätverk och tryck på Wi-Fi-inställningar > Avancerat.
    • Android 7 eller tidigare:Tryck på > Avancerat.
  4. Slå på alternativet Byt automatiskt till mobilt nätverk.
Obs!: Funktionen är kanske inte tillgänglig i vissa telefoner.