HTC One (M8)

User guides
Carrier

< < Menu

Hur tar jag bort meddelandet om att ett visst program körs i bakgrunden i meddelandefältet?

Om du inte kan svepa bort ett programmeddelande kan du blockera det så att det inte visas igen i meddelandefältet.
  1. Öppna meddelandefältet, tryck in och håll ner programmeddelandet som du vill blockera.
  2. Beroende på telefonens Android version, gör något av följande:
    • Android 8: Tryck på Meddelanden På/av-knapp.
    • Android 7: Välj Blockera alla meddelanden och tryck sedan på Klart.
    • Android 6 eller tidigare: Tryck på och tryck sedan på Blockera alla.