HTC One (M8)

User guides
Carrier

< < Menu

Hur kontrollerar jag hur mycket minne min telefon har och hur mycket minne som används?

I Inställningar tryck på Minne eller System > Minne för att se hur mycket minne som finns tillgängligt och hur telefonens minne har använts. Du kan även ta reda på hur enskilda appar använder minnet.
  1. Tryck på Minne som används av appar att ta reda på minnesanvändningen för appar.
  2. Tryck på nuvarande längd och välj sedan den tidsperiod du vill se.
  3. Tryck på > Sortera efter max användning att se den högsta minnesanvändningen för appar på listan.
  4. Tryck på namnet på en app för att se detaljer om dess minnesanvändning.