HTC One (M8)

User guides
Carrier

< < Menu

Hur testar jag ljud, skärm och andra delar av min telefon?

Det finns ett diagnostiskt verktyg i Telefon-programmet som kan användas för att utföra olika typer av hårdvarutester, såsom ljudtest som kontrollerar både mikrofonen och högtalaren, test av bakgrundsbelysning och mer.

1. Starta om till Säkert läge:
    • Android 7 och senare: Tryck på och håll in STRÖM-knappen och tryck sedan på Stäng av tills telefonen startar om.
    • Android 6: Tryck på och håll in STRÖM-knappen och tryck sedan på och håll in Stäng av tills meddelandet Starta om i felsäkert läge visas. Tryck på OK.
  2. Efter att telefonen startar om, öppna Telefon-programmet och slå *#*#3424#*#*.
  3. Tryck vid uppmaning på Acceptera.
  4. Markera en eller flera typer av test som du vill utföra och tryck sedan på Kör.
  5. Följ instruktionerna för att testa högtalare och mikrofon.
  6. Starta om telefonen för att avsluta Säkert läge.