HTC One (M8)

User guides
Carrier

< < Menu

Finns det ett sätt att visa vädret på låsskärmen även när GPS är avstängd?

Tyvärr inte. Låsskärmens väderklocka visar vädret för din nuvarande plats och Plats i Inställningar måste alltid vara påslagen. Du kan dock välja din stad manuellt i widgeten väderklocka på startskärmen så att den visar ditt lokala väder även om Plats är avstängd.
Viktigt: För att visa aktuell väderinformation måste din telefon vara ansluten till internet.
Så här väljer du manuellt staden i widgeten väderklocka på startsidan:
  1. På startsidan drar du widgeten väderklocka till Redigera högst upp på skärmen.
  2. Tryck på den stad vars vädret du vill visa på widgeten. Om du inte ser staden trycker du på för att lägga till den.
  3. Tryck på OK.
Obs!: Om du vill stänga av GPS går du till Inställningar, trycker på Plats or Säkerhet och plats > Plats och trycker sedan på Plats På/Av-knapp för att stänga av den.