HTC One (M8)

User guides
Carrier

< < Menu

Varför kan jag inte spela WMA-musikfiler i Google Play Music?

Google Play Music kan spela Windows Media Audio (WMA) musikfiler om dessa importerades korrekt till ditt Google Play Music-bibliotek. WMA-musikfiler som kopierades direkt till telefonens lagrings- eller minneskort kan inte spelas upp i Google Play Music.
Obs!: Google Play Music är för närvarande inte tillgänglig i vissa länder.
Så här importerar du och spelar WMA-musikfiler på rätt sätt i Google Play Music:
  1. Öppna webbläsaren på din dator för att hämta och installera Windows-versionen av Google Play Music Manager. Du kan ladda ner den senaste versionen på https://play.google.com.
  2. Följ anvisningarna på skärmen för att slutföra installationen och logga in på ditt Google Play Music-konto.
  3. När du blir ombedd börjar du importera dina WMA-musikfiler till ditt Google Play Music-bibliotek.
  4. Öppna programmet Google Play Music på telefonen.
  5. Tryck på Panelknapp > Musikbibliotek.
  6. Navigera till WMA-musikfilen och tryck på den för att börja spela.