HTC One (M8)

User guides
Carrier

< < Menu

Manage files between your phone and computer

Hur kan olästa textmeddelanden visas i fetstil i HTC Meddelanden-programmet?

Olästa textmeddelanden visas redan som standard i fetstil i Meddelanden-programmet. Om standardfetstilen inte är tydlig kan du försöka ändra teckensnittsstorlek eller typsnitt.
Gör ett av följande:
  • För att ändra teckensnittsstorlek, gå till Inställningar, tryck på Anpassa > Teckenstorlek och välj sedan den storlek du vill ha.
  • Om du vill ändra typsnittet öppnar du programmet Teman och trycker på Panelknapp > Typsnitt. Välj ett typsnitt att ladda ner och tillämpa det.