HTC One (M8)

User guides
Carrier

< < Menu

Hur loggar jag in på mitt Microsoft e-post konto från program E-post?

På grund av de senaste uppdateringarna till POP-postinställningar för Microsoft-konton, behöver du konfigurera ditt e-postkonto för att kunna skicka och ta emot e-post med hjälp av program HTC E-post.
  1. Använd datorns webbläsare och gå till din e-postleverantörs webbplats:
  2. Logga in på ditt e-postkonto.
  3. I övre högra hörnet, klicka på och sedan på Alternativ.
  4. I Alternativ-panelen klicka på E-post > Konton > POP och IMAP.

Om du inte ser dessa objekt klicka på Ansluta enheter och program med POP under Hantera ditt konto.

5. Ändra POP-alternativ från Nej eller Inaktivera till Ja eller Aktivera.
  6. Klicka på Spara.
  7. Öppna program E-post på din telefon.
  8. Tryck på Outlook.com eller Annat (POP3/IMAP)skärmen Välj en e-postleverantör.

Om du inte kan se den här skärmen, tryck på > Lägg till konto.

9. Följ anvisningarna på skärmen på din telefon för att ställa in ditt e-postkonto.