• Free Ground Shipping
    SUBTOTAL
EXPLORE
APPS & FEATURES
Getting around maps

Hvad er forskellen på at bruge microSD kortet som et flytbart lagermedie og den indbyggede lagerenhed?

Brug dit microSD-kort som flytbart lager, hvis der allerede er indhold på det som fx dine mediefiler eller andre filer, så du ikke mister dette indhold. Hvis du bruger et kort som flytbart medie, kan det også bruges i andre Android telefoner.

Hvis dit microSD kort er ny eller der ikke er noget på det, som du ønsker at beholde, kan du bruge det som en intern lagerenhed på din telefon. Din telefon skal køre med Android 6.0 Marshmallow. Dette udvider telefonens lagerplads, da du kan flytte programmer, som du har installeret og deres data, til kortet. Men du skal huske på, at når du bruger et microSD kort som en intern lagerenhed, kan kortet kun bruges på telefonen, hvor det er blevet formateret. Du vil ikke kunne bruge kortet på andre telefoner.

I brugervejledningen og vores trin-vejledninger kan du se, hvordan du bruger et microSD kort som en intern lagerenhed.

People found this helpful
RELATED CONTENT
APPS & FEATURES
Select an issue from the dropdown:
us
*Please enter your comment here ...
htc-jetstream-att
Thank You!