SUBTOTAL
EXPLORE
APPS & FEATURES
About the Calendar widget

Hvordan ser jeg, hvor meget hukommelse min telefon har, og hvor meget hukommelse der bruges?

Under Indstillinger, skal du trykke på Hukommelse, hvor du kan se, hvor meget hukommelse der er tilbage, og hvad telefonens hukommelse bruges til. Du kan se, hvordan de enkelte programmer bruger hukommelsen.
  1. Tryk på Hukommelse, der bruges af apps for at se, hvor meget hukommelse programmerne bruger.
  2. Tryk på Varighed, hvor du kan se hvor meget hukommelse der er blevet brugt inden for en bestemt tidsperiode, som fx den sidste time eller dag.
  3. Tryk på > Sorter efter maksimal brug for at se det maksimale hukommelsesforbrug, som programmerne på listen bruger.
  4. Tryk på navnet på et program, for at se oplysninger om dets hukommelsesforbrug.

People found this helpful
RELATED CONTENT
APPS & FEATURES
Select an issue from the dropdown:
us
*Please enter your comment here ...
htc-jetstream-att
Thank You!