SUBTOTAL
EXPLORE
APPS & FEATURES
Chatting in Google Talk

Hvorfor taler min telefon til mig? Hvordan slår jeg det fra?

Du har måske ved et tilfælde slået TalkBack til, da du konfigurerede telefonen. TalkBack er designet til at give stemmefeedback til synshæmmede brugere.Hvis du ved et uheld har slået TalkBack til under konfiguration af telefonen, kan du slå funktionen fra på den skærm, hvor du vælger sprog.
  1. På sprogskærmen tegner du et "‍L"‍ med fingeren for at vise tasterne til TalkBack.
  2. Tryk på Sæt feedback på pause.
  3. Tryk på OK og dobbelttryk derefter på skærmen for at afbryde TalkBack.
  4. Tryk på Værktøjer > Indstillinger for tilgængelighed > TalkBack, og tryk så på omskifteren Til/Fra for at slå TalkBack fra.
  5. Tryk på for at vende tilbage til sprogskærmen.
Bemærk: Få mere at vide om TalkBack i brugervejledningen eller i Sådan gør du.

People found this helpful
RELATED CONTENT
APPS & FEATURES
Select an issue from the dropdown:
us
*Please enter your comment here ...
htc-jetstream-att
Thank You!