SUBTOTAL
EXPLORE
APPS & FEATURES
Creating a playlist

Hvordan sparer Doze-tilstanden i Android 6.0 på batteriet?

For at spare på batteriets levetid, lægger Doze-tilstanden telefonen i en dyb dvaletilstand, når du ikke har brugt den i længere tid. Når telefonen ikke oplader, skærmen er slået fra eller telefonen ikke er bevæget fysisk i et stykke tid som fx natten over, går den automatisk i Doze-tilstand.
Mens den er i Doze-tilstand:
  • Der søges ikke efter Wi‍-Fi, selvom Wi‍-Fi-forbindelse er slået til.
  • Programmerne har ikke netværksadgang.
  • Baggrundsaktiviteter som fx synkronisering eller overførsel sættes på pause og i kø, indtil telefonen forlader Doze-tilstand.

Hvis telefonen dog har være i Slumre-tilstand i meget lang tid, vil den periodisk foretage forsinkede aktiviteter i et kort tidsrum, og derefter vende tilbage til Doze-tilstand.

• Du vil fortsat modtage telefonopkald og SMS'er. Du vil også fortsat modtage MMS'er i programmet HTC Meddelelser.
Telefonen forlader Doze-tilstand, når:
  • Du sætter strømadapteren til at oplade telefonen.
  • Der er bevægelse som fx hvis du tager telefonen op.
  • En alarm aktiveres på det indstillede tidspunkt.
Bemærk:
  • Meddelelser får ikke telefonen til at forlade Doze-tilstand. Du vil modtage meddelelser, når en af ovenstående hændelser sker, og trække telefonen ud af Doze-tilstand.
  • Hvis du bruger et andet program til MMS'er, vil du muligvis ikke modtage MMS'er, når telefonen er i Doze-tilstand. Du kan bruge indstillingen Batterioptimering til at slå batterioptimering for programmet fra. Læs mere i brugervejledningen eller i sådan gør du om denne indstilling.

People found this helpful
RELATED CONTENT
APPS & FEATURES
Select an issue from the dropdown:
us
*Please enter your comment here ...
htc-jetstream-att
Thank You!