• Free Ground Shipping
    SUBTOTAL
EXPLORE
APPS & FEATURES
Sending photos or videos by email

Jeg skal hele tiden give tilladelse, når jeg bruger mine programmer. Hvorfor ikke?

For at beskytte din telefon og dit privatliv, har Android 6.0 Marshmallow forbedret måden, som programmer får adgang til visse data eller funktioner på, såsom din kontakter eller mikrofonen. Når du åbner et program for første gang, bliver du bedt om at give tilladelser, så du har bedre styr på hvilke programmer, der har adgang til dine oplysninger.
  • Hvis du vælger Afvis, kan du muligvis ikke kunne bruge programmet eller bruge alle dets funktioner.
  • Hvis du mistænker et bestemt program for at være skadelig eller hvis den anmoder om unødvendige tilladelser, skal du vælge Afvis for at beskytte din telefon.
  • Hvis du ikke kan åbne et program eller du oplever problemer med nogle af dens funktioner, har du muligvis afvist nogen af program-tilladelserne.

For at slå dem til, skal du gå til Indstillinger > Programmer, og tryk derefter på programmet, som du ønsker at konfigurere. Tryk på Tilladelser, og derefter vælge, hvilke tilladelser du ønsker at slå til.

People found this helpful
RELATED CONTENT
APPS & FEATURES
Select an issue from the dropdown:
us
*Please enter your comment here ...
htc-jetstream-att
Thank You!