• Free Ground Shipping
    SUBTOTAL
EXPLORE
APPS & FEATURES
About the Gallery app

Hvordan får jeg mest ud af HTC Sense home-widget'en?

HTC Sense home-widget'en kan automatisk skifte imellem 3 sæt programikoner på basis af om du er hjemme, på arbejde eller på farten. For at få den til det, skal du dog sikre dig, at du har foretaget alle nødvendige indstillinger.
  • Sørg for at konfigurere HTC Sense home-widget'en. Hvis du ser Tryk for at personalisere på widget'en, kan du trykke for at konfigurere widget'en.
  • Sørg for, at du har internetadgang. Gå til Indstillinger og slå Wi‍-Fi eller Mobildata til.
  • Sørg for at du har slået Placering til i Indstillinger > Placering.
  • Sørg for at dele din nøjagtige placering og personlige forbrugsdata med HTC. På widget'en skal du trykke på > > Personaliser HTC Sense home og vælg så alle indstillingerne.
  • Sørg for at indstille dine hjem- og arbejdsadresser. På widget'en trykker du på > > Angiv placeringer, hvorefter du angiver dine adresser.
  • Sørg for at placeringstjenesten har tilladelse til at scanne efter netværk, selv når Wi‍-Fi er slået fra. Under Indstillinger skal du trykke på Placering > > Scanner, og sørg for at Wi-Fi scanning er slået til.

People found this helpful
RELATED CONTENT
APPS & FEATURES
Select an issue from the dropdown:
us
*Please enter your comment here ...
htc-jetstream-att
Thank You!