SUBTOTAL
EXPLORE
APPS & FEATURES
After capturing

Hvorfor får jeg forslag til programmer i HTC Sense home-widget'en? Jeg har aldrig brugt disse typer af programmer før.

Første gang du bruger telefonen, anbefaler HTC programmer og viser dem i mappen ForslagHTC Sense home-widget'en. Forskellige personer kan se forskellige anbefalinger til programmer, afhængig af området.

Hvis du valgte at dele dine personlige forbrugsdata, da du konfigurerede telefonen første gang, får du anbefalinger på baggrund af de programmer, du henter. Det tager nogen tid for HTC Sense home at lære af dig og foreslå programmer eller indhold, der passer godt til dine ønsker. Jo længere tid du bruger telefonen, desto mere præcise anbefalinger kan den levere.

People found this helpful
RELATED CONTENT
APPS & FEATURES
Select an issue from the dropdown:
us
*Please enter your comment here ...
htc-jetstream-att
Thank You!