• Free Ground Shipping
    SUBTOTAL
EXPLORE
APPS & FEATURES
Reviewing a note

Hvorfor reagerer telefonen ikke på håndbevægelsen Motion Launch?

I Indstillinger > Skærm og fingerbevægelser (eller Skærm, fingerbevægelser og taster) trykker du på Motion Launch fingerbevægelser og sikrer dig, at du har foretaget de ønskede valg for Motion Launch.

Hvis Motion Launch allerede er slået til, men telefonen stadig ikke reagerer på dine fingerbevægelser, kan du se de mulige årsager nedenfor.

• Telefonen var ikke i bevægelse inden fingerbevægelsen. Sørg for at løfte telefonen, inden du bruger fingerbevægelserne.
  • Længden af bevægelsen var for kort. Glid hen over hele skærmen.
  • Da du gled for at låse telefonen op, gled du ikke fra den nederste halvdel af skærmen.
  • Hvis Kamera ikke startede, har du muligvis ikke trykket på LYDSTYRKE-knappen, da du holde telefonen på langs.
  • Du kan have dækket for sensoren, da du holdte telefonen. Du kan se hvor sensoren sidder på telefonen i brugervejledningen eller Sådan gør du.
  • Du berører muligvis telefonen for længe efter glidet. Slip din finger, når telefonen vibrerer.

People found this helpful
RELATED CONTENT
APPS & FEATURES
Select an issue from the dropdown:
us
*Please enter your comment here ...
htc-jetstream-att
Thank You!