SUBTOTAL
EXPLORE
APPS & FEATURES
About HTC Scribe

Hvad er nyt og anderledes i den nye softwareopdatering?

Hvad er nyt i Android 6.0 Marshmallow

• Now on Tap søger intuitivt efter relaterede oplysninger direkte i programmet og mens du kigger på en meddelelse eller et websted efter hjælp.
  • Der findes en indstilling for Hukommelse, der viser, hvordan hukommelsen bruges på telefonen.
  • For at beskytte din telefon og dit privatliv, har Android 6.0 Marshmallow forbedret måden, som programmer får adgang til visse data eller funktioner på, såsom din kontakter eller mikrofonen.
  • Brug dit eksisterende hukommelseskort som flytbart lager, som du kan sætte og bruge på enhver Android-telefon. Eller, hvis det er et spritnyt kort, kan du konfigurere det som intern hukommelse.
  • Doze-funktion og Program-standby hjælper dig med at forlænge batteriets levetid ved at begrænse netværksadgang, når telefonen ikke oplader og telefonen eller programmerne ikke bruges i længere tid.

Hvad er ændret

• HTC BlinkFeed har udviklet sig til at være en tjenesteplatform, der kan samle indholdsleverandørers tjenester på ét sted. News Republic er vores første partner.
  • Tjenesten HTC Backup er ikke længere tilgængelig. Du kan nu kun gendanne sikkerhedskopier, der er lavet med HTC Backup, på din telefon.
  • Billedmatch understøttes ikke længere i programmet Galleri. Du kan prøve funktionen til billedsøgning i Google Billeder.
  • Det understøttes ikke at kunne sende et vCard via SMS. Du kan fortsat sende et vCard via MMS.

People found this helpful
RELATED CONTENT
APPS & FEATURES
Select an issue from the dropdown:
us
*Please enter your comment here ...
htc-jetstream-att
Thank You!