SUBTOTAL
Checking your mail

Hvordan kan jeg importere bogmærker fra min gamle HTC-telefon?

Følg disse trin for at importere bogmærker fra HTC Internet-programmet på din gamle HTC-telefon til din nye HTC-telefon.
  1. Hent og installer følgende programmer fra Play Butik.
    • På din nye HTC-telefon: HTC Internet-program, hvis det ikke er forhåndsinstalleret
    • På din gamle HTC-telefon: HTC værktøj til overførsel
  2. På din nye HTC-telefon: Gå til Indstillinger > Hent indhold fra en anden telefon. Tryk på HTC Android telefon > Fuld overførsel.
  3. Følg anvisningerne for at parre dine HTC-telefoner.
  4. På din gamle HTC-telefon: Gennemse den type data, du vil kopiere, og sørg for at vælge Bogmærker. Tryk på Overfør.
  5. Når overførslen er færdig, trykker du på Udført på begge telefoner.
  6. Hvis du hurtigt vil tjekke bogmærkerne, trykker på i HTC Internet-programmet på > Bogmærker.

People found this helpful
RELATED CONTENT
COMMUNICATION
Select an issue from the dropdown:
us
*Please enter your comment here ...
htc-evo-4g-lte-sprint
Thank You!