SUBTOTAL
EXPLORE
APPS & FEATURES
Updating your status in Friend Stream

Hvordan kan jeg sikkerhedskopiere til min Google-konto?

Du kan sikkerhedskopiere dit personlige indhold fra telefonen til din Google-konto på mange måder. Hvis du fx vil sikkerhedskopiere billeder og videoer, skal du aktivere sikkerhedskopiering i Google Billeder. Hvis du vil sikkerhedskopiere filer og dokumenter, kan du aktivere funktionen Automatisk sikkerhedskopi i Google Drev.

Du kan også aktivere Android Sikkerhedskopi-tjenesten i Indstillinger, når du vil sikkerhedskopiere de fleste af dine indstillinger og programdata.
Gå til Indstillinger, og tryk på Sikkerhedskopiering og nulstilling. Slå Sikkerhedskopier mine data til.

Her er nogle af de elementer, som Android Sikkerhedskopi-tjenesten kan sikkerhedskopiere til din Google-konto:

Element Eksempel
Indstillinger
  • Wi‍-Fi netværk og adgangskoder
  • Systemindstillinger som fx dato, klokkeslæt, sprog, indtastningstillinger og skærmindstillinger
Programdata
  • Kontaktliste, opkaldsoversigt og tekstmeddelelser
  • Liste med byer i programmet HTC Vejr
  • Legitimationsoplysninger for e-mailkonto, bortset fra MicrosoftExchangeActiveSync-konto.
  • Indstillinger i Google programmer som fx Gmail og Play Butik.
Ikke alle tredjepartsprogrammer understøtter nødvendigvis sikkerhedskopiering af deres programdata via Android Sikkerhedskopi-tjenesten.
Indstillinger for personalisering
  • Startskærmens baggrund

Når du gendanner indhold fra en anden HTC-telefon, gendannes startsidens baggrund muligvis ikke, hvis din anden telefon har en anden skærmopløsning end HTC-telefon.

• Widgets og programikoner på startskærmen - afhængig af widgetens kompatibilitet
  • Alarmer og ringetoner
  • Gitterstørrelse og sorteringsrækkefølge på skærmbilledet Programmer

People found this helpful
RELATED CONTENT
APPS & FEATURES
Select an issue from the dropdown:
us
*Please enter your comment here ...
htc-evo-4g-lte-sprint
Thank You!