SUBTOTAL
EXPLORE
APPS & FEATURES
LinkedIn for HTC Sense

Førhen brugte jeg HTC Backup. Hvorfor kan jeg ikke se indstillingerne for sikkerhedskopiering i HTC Backup?

Sikkerhedskopiering med HTC Backup er ikke længere tilgængelig på HTC-telefoner med Android 6.0 Marshmallow.

Når du åbner HTC Backup, kan du kun gendanne sikkerhedskopier, der er lavet med HTC Backup, på din telefon.

Hvis du bruger Android 6.0 og nyere, skal du bruge Android Sikkerhedskopi-tjenesten, for automatisk at sikkerhedskopiere din telefon til Google Drev. Du skal også bruge denne tjeneste, når du gendanner din sikkerhedskopi fra Google Drev til en ny telefon.

Du kan læse mere i brugervejledningen og vores trin-vejledninger.

People found this helpful
RELATED CONTENT
APPS & FEATURES
Select an issue from the dropdown:
us
*Please enter your comment here ...
htc-evo-4g-lte-sprint
Thank You!