SUBTOTAL
EXPLORE
APPS & FEATURES
Facebook

Hvordan løser jeg eventuelle problemer med min telefon?

Hvis du oplever et hardware- eller forbindelsesproblem med din telefon, kan du bruge Hjælp-programmet til at tjekke, hvad der kan være galt.

Du kan gøre følgende med Hjælp-programmet:

Åbn Hjælp, tryk på , og tryk derefter på et element fra sidemenuen. Du kan:
  • Tryk på Træningsvideoer for at se Sådan gør du-videoer om telefonens forskellige funktioner.
  • Tryk på Sådan gør du eller OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL for at søge efter og læse sådan gør du, tips og tricks samt ofte stillede spørgsmål.
  • Tryk på Problemløsning eller Diagnoseværktøjer for at bruge en guide til problemløsning til at tjekke de grundlæggende hardwarefunktioner.
  • Tryk på Softwareopdateringer for at tjekke, om der er nye softwareopdateringer. Softwareopdateringer kan indeholde fejlrettelser og forbedrede funktioner.

People found this helpful
RELATED CONTENT
APPS & FEATURES
Select an issue from the dropdown:
us
*Please enter your comment here ...
htc-evo-4g-lte-sprint
Thank You!