SUBTOTAL
Adding a new contact

Hvad er ændret i den seneste HTC BlinkFeed?

HTC BlinkFeed har udviklet sig til en serviceplatform, som kan samle indhold om partnertjenester på ét sted. News Republic er vores første offentlige partner. HTC BlinkFeed og News Republic er gået sammen, og giver dig nu mere nyhedsindhold.
  • Som før vises artikler, som du abonnerer på, som felter på skærmen HTC BlinkFeed. Men som noget nyt, åbnes programmet News Republic når der trykkes på nyhedsfeltet, hvor du så kan læse artiklen og bruge programmets funktioner, såsom justerbar skriftstørrelser, nat-indstillingen og meget mere.
  • Artikler, som du abonnerer på, og deres indhold kommer fra programmet News Republic.
  • Det er stadig muligt, at læse nyhederne offline. HTC Læseliste er blevet fjernet.
  • Du kan stadig stryge til venstre og højre, for at se den næste og forrige artikel. Tryk på knappen Tilbage forneden, for at gå tilbage til skærmen HTC BlinkFeed.

People found this helpful
RELATED CONTENT
COMMUNICATION
Select an issue from the dropdown:
us
*Please enter your comment here ...
htc-evo-4g-lte-sprint
Thank You!