SUBTOTAL
Setting message options

Hvordan tilføjer jeg adgangspunktet til min mobiludbyders netværk?

De fleste HTC-telefoner kan registrere, hvilken mobiludbyder du bruger, på grundlag af dit SIM-kort, og derefter bruge det forhåndsindstillede adgangspunktnavn (APN) til at oprette forbindelse til din mobiludbyders datanetværk. Du kan oprette et nyt (APN), når du roamer eller hvis du har problemer med at oprette en dataforbindelse.
  1. Startskærmen skal du trykke på , og tryk derefter på Indstillinger.
  2. Hvis Mobildataforbindelsen er slået fra, skal du trykke på Mobildata Til/Fra for at slå den til.
  3. Tryk på Mobildata for at åbne skærmen Indstillinger for mobilt netværk.
  4. Tryk på Navne på adgangspunkt.
  5. På skærmen APN'er trykker du på og indtaster APN-indstillingerne.
  6. Tryk på > Gem og vælg så det nye APN på skærmen APN'er.
Bemærk: Nogle mobiludbydere tillader dig muligvis ikke at skifte det forhåndsdefinerede APN eller at tilføje nye APN'er.

People found this helpful
RELATED CONTENT
COMMUNICATION
Select an issue from the dropdown:
us
*Please enter your comment here ...
htc-evo-4g-lte-sprint
Thank You!