SUBTOTAL
Replying to a message

Hvordan deler jeg min telefons internetforbindelse med andre enheder?

Du kan dele telefonens dataforbindelse via USB, Wi‍-Fi og Bluetooth.

Gå til Indstillinger, tryk på Mere > Deling af mobilt netværk, og vælg om du vil dele via USB-internetdeling, bærbar Wi‍-Fi hotspot eller Bluetooth-internetdeling. Hvis du skal dele telefonens dataforbindelse via USB-tethering, skal du først tilslutte den til computeren med det medfølgende USB-kabel.

Bemærk:
  • Du skal bruge en dataforbindelse, såsom en 3G-forbindelse. Kontakt din teleudbyder og hør hvad deres priser på data er. Udvidet brug af din dataforbindelse, Wi‍-Fi og Bluetooth kan dræne batteriet hurtigere.
  • Nogle funktioner er muligvis ikke tilgængelig på alle telefoner.

People found this helpful
RELATED CONTENT
COMMUNICATION
Select an issue from the dropdown:
us
*Please enter your comment here ...
htc-evo-4g-lte-sprint
Thank You!