SUBTOTAL
Sending a text message (SMS)

Hvad bruges batterioptimering i Indstillinger til?

Fra og med Android 6.0, som bl.a. indeholder funktionerne Doze og Program-standby, foregår batterioptimering i programmer, når telefonen er i en dyb dvaletilstand, eller du ikke har brugt et program i flere dage. Derved kan du forlænge batteriets standbytid.

Hvis du har brug for at holde nogle programmer aktive, selvom du ikke bruger dem, kan du slå batterioptimering fra for disse programmer. Derved holder de kørende i baggrunden, hvorved de dog kan bruge mere batteri. Se i brugervejledningen eller i sådan gør du for at få at vide, hvordan du kan slå batterioptimering fra i et program.

People found this helpful
RELATED CONTENT
COMMUNICATION
Select an issue from the dropdown:
us
*Please enter your comment here ...
htc-evo-4g-lte-sprint
Thank You!