• Join Team HTC and Get Perks! >
    SUBTOTAL
Personalizing your Home screen with widgets

Hvad er nyt og anderledes i den nye softwareopdatering?

Hvad er nyt i Android 6.0 Marshmallow

• Now on Tap søger intuitivt efter relaterede oplysninger direkte i programmet og mens du kigger på en meddelelse eller et websted efter hjælp.
  • Der findes en indstilling for Hukommelse, der viser, hvordan hukommelsen bruges på telefonen.
  • For at beskytte din telefon og dit privatliv, har Android 6.0 Marshmallow forbedret måden, som programmer får adgang til visse data eller funktioner på, såsom din kontakter eller mikrofonen.
  • Brug dit eksisterende hukommelseskort som flytbart lager, som du kan sætte og bruge på enhver Android-telefon. Eller, hvis det er et spritnyt kort, kan du konfigurere det som intern hukommelse.
  • Doze-funktion og Program-standby hjælper dig med at forlænge batteriets levetid ved at begrænse netværksadgang, når telefonen ikke oplader og telefonen eller programmerne ikke bruges i længere tid.

Personalisering

• Brug programmet Temaer til at tilpasse din telefon med dine egne billeder og bland og tilpas derefter med forskellige ikon-sæt, lyde, farver og mere.

• Brug HTC Sense home-widget til at tilpasse din startskærm efter behov hjemme, på arbejdet og når du er på farten.
  • Nye meddelelser på låseskærmen gør det nemmere for dig at finde ud af hvad du overset, se kommende begivenheder, få restaurantanbefalinger og mere.

Hvad er ændret

• HTC BlinkFeed har udviklet sig til at være en tjenesteplatform, der kan samle indholdsleverandørers tjenester på ét sted. News Republic er vores første partner.
  • Tjenesten HTC Backup er ikke længere tilgængelig. Du kan nu kun gendanne sikkerhedskopier, der er lavet med HTC Backup, på din telefon.
  • Billedmatch understøttes ikke længere i programmet Galleri. Du kan prøve funktionen til billedsøgning i Google Billeder.
  • Det understøttes ikke at kunne sende et vCard via SMS. Du kan fortsat sende et vCard via MMS.

People found this helpful
RELATED CONTENT
GETTING STARTED
Select an issue from the dropdown:
us
*Please enter your comment here ...
htc-evo-4g-lte-sprint
Thank You!