EXPLORE
SETTINGS & SERVICES
Disconnecting or unpairing from a Bluetooth device

Az alkalmazások használatakor újra és újra engedélyeket kell adnom. Mi ennek az oka?

A telefon és az Ön adatainak védelme érdekében az Android 6.0 (Marshmallow) továbbfejlesztett eljárást alkalmaz annak szabályozására, hogy az alkalmazások elérhetik-e a különféle adatokat és funkciókat, például a névjegyeket és a mikrofont. Amikor első alkalommal nyitja meg az alkalmazásokat, a készülék felkéri a szükséges engedélyek megadására, így pontosan szabályozható, hogy mely alkalmazások kapnak elérési jogot.
  • Ha a Megtiltást választja, előfordulhat, hogy nem tudja használni az adott alkalmazást, illetve annak egyes funkcióit.
  • Ha arra gyanakszik, hogy valamelyik alkalmazás rosszindulatúan vagy feleslegesen igényel valamilyen jogosultságot, akkor a telefon védelme érdekében válassza a Megtiltás lehetőséget.
  • Ha nem tudja megnyitni valamelyik alkalmazást, illetve nem működnek egyes funkciói, akkor lehetséges, hogy megtagadta az alkalmazás által kért engedélyek valamelyikét.

    Ha most meg szeretné adni az engedélyt, a Beállítások > Alkalmazások menüpontban válassza ki azt az alkalmazást, amelynek a beállításait módosítani szeretné. Érintse meg az Engedélyek elemet, majd válassza ki a megadni kívánt engedélyeket.

 
People found this helpful
RELATED CONTENT
SETTINGS & SERVICES
Select an issue from the dropdown:
314221
535
us
3
*Please enter your comment here ...
droid-incredible-4g-lte-by-htc-verizon-wireless
Thank You!
RELATED ARTICLES