EXPLORE
SETTINGS & SERVICES
Wi‑Fi Enhanced Connectivity

Hogyan lehet a legtöbbet kihozni a HTC Sense kezdőoldal widgetből?

A HTC Sense kezdőoldal widget képes automatikusan váltani három különböző ikonkészlet között, attól függően, hogy Ön otthon vagy a munkahelyén tartózkodik, illetve éppen utazik. Ahhoz, hogy ez a funkció ténylegesen működjön, ellenőriznie kell, hogy az összes szükséges beállítást megadta-e.
  • Ellenőrizze, hogy elvégezte-e a HTC Sense kezdőoldal widget konfigurálását. Ha a widgeten látható az Érintse meg a testreszabáshoz felirat, akkor a widget konfigurálásához érintse azt meg.
  • Ellenőrizze, hogy rendelkezik-e interneteléréssel. Nyissa meg a Beállítások menüt, majd kapcsolja be a Wi‍-Fi adaptert vagy a Mobil adatkapcsolatot.
  • A Beállítások > Hely menüpontban ellenőrizze, hogy a Helybeállítások be vannak-e kapcsolva.
  • Ellenőrizze, hogy megosztotta-e a pontos helyzetét és a személyes használati adatait a HTC-vel. Érintse meg a widgeten található > > A HTC Sense kezdőoldal testreszabása elemet, majd adja meg a kívánt beállításokat.
  • Ne feledje el megadni az otthoni és a munkahelyi címét. Érintse meg a widgeten található > > Hely megadása elemet, majd adja meg a címeket.
  • Ellenőrizze, hogy a helyszolgáltatás akkor is jogosult-e a hálózatok keresésére, ha a Wi‍-Fi ki van kapcsolva. Érintse meg a Beállítások > Hely > > Keresés elemet, majd ellenőrizze, hogy be van-e jelölve a Wi-Fi-keresés jelölőnégyzet.
 
People found this helpful
RELATED CONTENT
SETTINGS & SERVICES
Select an issue from the dropdown:
314215
535
us
3
*Please enter your comment here ...
droid-incredible-4g-lte-by-htc-verizon-wireless
Thank You!
RELATED ARTICLES