SUBTOTAL
EXPLORE
SETTINGS & SERVICES
Lock screen notifications

Vaihtaako puhelin automaattisesti matkapuhelinverkkoon, kun Wi‍-Fi-yhteyttä ei ole tai se on heikko?

Kyllä. Voit asettaa puhelimen vaihtamaan automaattisesti matkapuhelinverkkoon, kun Wi‍-Fi-yhteys ei ole käytettävissä tai signaali on heikko.
  1. Napauta Alku-näytössä ja paikallista ja napauta sitten Asetukset.
  2. Jos Wi‍-Fi-yhteys on pois päältä, napauta Wi‍-Fi Päälle/Pois-kytkintä kytkeäksesi sen päälle.
  3. Napauta Wi-Fi.
  4. Napauta > Lisäasetukset.
  5. Valitse Vaihda automaattisesti matkapuhelinverkkoon.
Huomautus: Tämä ominaisuus ei ole käytettävissä joissakin puhelimissa.

People found this helpful
RELATED CONTENT
SETTINGS & SERVICES
Select an issue from the dropdown:
us
*Please enter your comment here ...
droid-dna-by-htc-verizon-wireless
Thank You!