SUBTOTAL
EXPLORE
GETTING STARTED
Rearranging application tabs

Kuinka pystyn jakamaan puhelimen internet-yhteyden muiden laitteiden kanssa?

Voit jakaa puhelimen datayhteyden USB- Wi‍-Fi- tai Bluetooth-yhteydellä.

Siirry kohtaan Asetukset, napauta Lisää > Matkapuhelinverkon jakaminen ja valitse sitten jaatko USB-jakamisella, Siirrettävällä Wi‍-Fi-tukiasemalla vai Bluetooth-jakamisella.

Huomautus:
  • Data-yhteys, kuten 3G, vaaditaan. Kysy matkapuhelinoperaattoriltasi lisätietoja dataveloituksesta. Datayhteyden laajennettu käyttö, Wi‍-Fi tai Bluetooth kuluttavat akkua nopeammin.
  • Kaikki toiminnot eivät ole saatavilla kaikilla puhelimilla.

People found this helpful
RELATED CONTENT
GETTING STARTED
Select an issue from the dropdown:
us
*Please enter your comment here ...
droid-dna-by-htc-verizon-wireless
Thank You!