• Free Ground Shipping
    SUBTOTAL
EXPLORE
APPS & FEATURES
Camera scenes

Kuinka saan eniten irti HTC Sense Home-pienohjelmasta?

HTC Sense Home-pienohjelma pystyy vaihtamaan automaattisesti kolmen sovelluskuvakesarjan välillä perustuen siihen, oletko kotona, töissä vai matkoilla. Mutta saadaksesi tämän aikaan, sinun on varmistauduttava, että sinulla on kaikki vaadittavat asetukset.
  • Varmista, että olet asettanut HTC Sense Home-pienohjelman. Jos pienohjemassa näkyy Napauta mukauttaaksesi -viesti, napauta sitä asettaaksesi pienohjelman.
  • Varmista, että sinulla on internet-yhteys. Siirry kohtaan Asetukset ja palaa kohtaan Wi‍-Fi tai Mobiilidata.
  • Varmista, että Sijainti-asetus on kytketty päälle kohdassa Asetukset > Sijainti.
  • Varmista, että olet jakanut tarkan sijaintisi ja henkilökohtaiset käyttötiedot HTC:n kanssa. Napauta pienohjelmassa > > Mukauta HTC Sense Home -sovellusta ja valitse sitten kaikki valinnat.
  • Varmista, että olet asettanut koti- ja työosoitteesi. Napauta pienohjelmassa > > Aseta sijainnit ja lisää sitten osoitteesi.
  • Varmista, että sijaintipalvelulle on sallittu hakea verkkoja, vaikka Wi‍-Fi on kytketty pois päältä. Napauta Asetukset-kohdassa Sijainti > > Haku ja varmista sitten, että Wi-Fi-haku on käytössä.

People found this helpful
RELATED CONTENT
APPS & FEATURES
Select an issue from the dropdown:
us
*Please enter your comment here ...
droid-dna-by-htc-verizon-wireless
Thank You!