SUBTOTAL
EXPLORE
APPS & FEATURES
Taking a photo

Miksi saan sovellusehdotuksia HTC Sense Home-pienohjelmasta? En ole koskaan aikaisemmin käyttänyt tämän tyyppisiä sovelluksia.

Kun käytät puhelintasi ensimmäistä kertaa, HTC suosittelee sovelluksia ja näyttää niitä Ehdotuksia-kansiossa HTC Sense Home-pienohjelmassa. Eri henkilöt voivat nähdä erilaisia sovellussuositussarjoja alueensa mukaisesti.

Jos olet valinnut henkilökohtaisten käyttötietojesi jakamisen asettaessasi puhelimen ensimmäistä kertaa, saat suosituksia lataamiesi sovellusten perusteella. HTC Sense Home-pienohjelmalta kestää jonkin aikaa oppia sinulta ja ehdottaa sovelluksia tai sisältöä, jotka soveltuvat läheisesti mieltymyksiisi. Mitä kauemmin käytät puhelintasi, sitä tarkempia suosituksia voidaan tarjota.

People found this helpful
RELATED CONTENT
APPS & FEATURES
Select an issue from the dropdown:
us
*Please enter your comment here ...
droid-dna-by-htc-verizon-wireless
Thank You!