SUBTOTAL
EXPLORE
GETTING STARTED
The HTC Sense keyboard

Miksi puhelimeni ei vastaa Motion Launch-eleisiin?

Napauta kohdassa Asetukset > Näyttö ja eleet (tai Näyttö, eleet ja painikkeet) Liikekäynnistyseleet-valintaa ja varmista, että olet valinnut haluamasi Motion Launch-valinnat

Jos Motion Launch-valinnat on jo valittu, mutta puhelimesi ei vastaa eleisiisi, katso alta mahdolliset syyt.

• Liike-elettä ei ollut ennen kahden sormen elettä. Varmista, että nosta puhelimen ennen ensimmäisen sormieleen tekemistä.
  • Pyyhkäisyn pituus oli liian lyhyt. Pyyhkäise pitempi matka näytön poikki.
  • Kun pyyhkäiset ylös avataksesi puhelimen lukituksen, et aloittanut pyyhkäisyä näytön alemmalta puoliskolta.
  • Jos Kamera ei käynnisty, et ehkä ole painamut ÄÄNENVOIMAKKUUS-painiketta nostettuasi puhelimen vaakasuunnassa.
  • Olet saattanut peittää läheisyysanturin puhelinta pitäessäsi. Tarkista käyttöoppaasta tai käyttöohjeista, missä kohtaa puhelinta tämä anturi sijaitsee.
  • Saatat koskettaa puhelinta liian pitkään pyyhkäistyäsi sormella Vapauta puhelimen väristessä.

People found this helpful
RELATED CONTENT
GETTING STARTED
Select an issue from the dropdown:
us
*Please enter your comment here ...
droid-dna-by-htc-verizon-wireless
Thank You!