SUBTOTAL
EXPLORE
GETTING STARTED
Touch gestures

Mitä uutta ja erilaista on uudessa ohjelmistopäivityksessä?

Mitä uutta on Android 6.0 Marshmallow -päivityksessä

• Now on Tap hakee intuitiivisesti asiaan liittyvät tiedot suoraan sovelluksessa, kun katsot esimerkiksi viestiä tai web-sivustoa.
  • Puhelimessa on Muisti-asetukset, jotka näyttävät kuinka puhelimesi muistia käytetään.
  • Suojatakseen puhelintasi ja tietosuojaasi Android 6.0 Marshmallow on kehittänyt tavan, jolla sovelluksille annetaan käyttöoikeus tiettyihin tietoihin tai ominaisuuksiin, kuten yhteystietoihin tai mikrofoniin.
  • Käytä aiempaa muistikorttia siirrettävänä tallennusvälineenä liittääksesi kortin ja käyttääksesi sitä missä tahansa Android-puhelimessa. Tai jos kyseessä on uusi, käyttämätön kortti, voit asettaa sen sisäiseksi tallennustilaksi.
  • Torkkutila ja Sovelluksen valmiustila säästävät akkukestoa rajoittamalla verkkokäyttöä, kun puhelin ei ole latauksessa ja puhelinta tai sovelluksia ei käytetä pitkään aikaan.

Mitä on muuttunut

• HTC BlinkFeed on kehittynyt palvelukäyttöympäristöksi, joka yhdistää sisältökumppanipalvelut yhteen paikkaan. News Republic on ensimmäinen esitelty kumppanimme.
  • HTC Backup -palvelu ei ole enää käytettävissä. Voit nyt vain palauttaa aiemmat HTC Backup -sovelluksella puhelimeesi tallennetut varmuuskopiot.
  • Kuvien yhteensovitus ei ole enää tuettu Galleria-sovelluksessa. Voit kokeilla Google-valokuvien kuvanhakuominaisuutta.
  • vCard-kortin lähettäminen SMS:llä ei ole tuettu. Voit edelleen lähettää vCard-kortin MMS-viestissä.

People found this helpful
RELATED CONTENT
GETTING STARTED
Select an issue from the dropdown:
us
*Please enter your comment here ...
droid-dna-by-htc-verizon-wireless
Thank You!