Managing your library

Kuinka asetan oletus-SMS-sovelluksen?

Jos olet asentanut puhelimeesi useampia kuin yhden SMS-sovelluksen, voit asettaa, mikä sovellus lähettää ja vastaanottaa SMS-viestejä. Napauta Asetukset-valikon Langaton ja verkot -kohdassa Lisää > Oletus-SMS-sovellus ja valitse sovellus.

Asettaaksesi HTC:n sovelluksen oletukseksi, napauta Viestit. Viestit-sovellus voi lähettää ja vastaanottaa sekä SMS- että MMS-viestejä ja sallii ryhmäviestinnän (jos laite ja matkapuhelinoperaattori tukee sitä).

0 People found this helpful