APPS & FEATURES
Creating a playlist
APPS & FEATURES

Olen välillä lähettänyt joitakin tiedostoja kohteen Bluetooth kautta tietokoneelleni. Missä ne ovat?

Kun lähetät tietoja puhelimestasi Bluetooth-yhteydellä, tietojen tallennuspaikka riippuu lähetettyjen tietojen tyypistä ja vastaanottavasta laitteesta. Jos lähetät kalenteritapahtuman tai yhteystiedon, se lisätään normaalisti vastaavaan sovellukseen vastaanottavassa laitteessa.

Jos lähetät toisen tiedostotyypin Windows-tietokoneeseen, se tallennetaan normaalisti Bluetooth Exchange -kansioon henkilökohtaisten asiakirjakansioittesi joukkoon.

• Windows XP:ssä polku voi olla: C:\Tiedostot ja asetukset\[käyttäjätunnuksesi]\Tiedostot\Bluetooth Exchange
  • Windows Vista:ssä polku voi olla: C:\Käyttäjät\[käyttäjätunnuksesi]\Tiedostot
  • Windows 7:ssa polku voi olla: C:\Käyttäjät\[käyttäjätunnuksesi]\Tiedostot\Bluetooth Exchange -kansio
  • Windows 8:ssa polku voi olla: C:\Käyttäjät\[käyttäjätunnuksesi]\Tiedostot

Jos lähetät tiedoston toiseen laitteeseen, tallennuspaikka saattaa riippua tiedostotyypistä. Jos lähetät esimerkiksi kuvatiedoston toiseen matkapuhelimeen, se voidaan tallentaa kansioon "‍Kuvat"‍.

People found this helpful
Select an issue from the dropdown:
uk
*Please enter your comment here ...
htc-flyer
Thank You!