Sending a photo or video by MMS

Näyttö ei kierry?

Jos näyttö ei kierry, kun käännät sitä sivuttain, varmista ensin, että Näytön automaattinen kääntyminen -valinta on valittu Asetukset > Näyttö, eleet ja painikkeet -kohdassa. Jos Näytön automaattinen kääntyminen on jo valittu, kokeile näytön uudelleenkalibrointia, jos näytön suuntaus ei vastaa oikein puhelimenpitotapaasi.
  1. Siirry Asetuksiin ja napauta Näyttö, eleet ja painikeet.
  2. Napauta G-anturin kalibrointi.
  3. Aseta puhelin laakealle ja tasaiselle pinnalle ja napauta sitten Kalibroi.
  4. Napauta uudelleenkalibrointiprosessin jälkeen OK.
0 People found this helpful