APPS & FEATURES
Setting browser options
APPS & FEATURES

Unohtuiko näyttöruudun lukituskuvio?

Jos olet unohtanut näyttöruudun lukituskuvion, sinulla on enintään viisi yrityskertaa avata puhelin lukituksesta. Jos tämä epäonnistuu, voit avata puhelimesi syöttämällä Google-tilisi käyttäjänimen ja salasanan.
  1. Syötä lukitusmalli suojausnäytöllä.
  2. Viidennen yrityksen jälkeen sinua pyydetään odottamaan 30 sekuntia. Napauta OK.
  3. Jos näyttö kytkeytyy pois päältä, kytke se takaisin päälle painamalla VIRTA-painiketta ja avaa sitten ruudun lukitus.
  4. Napauta Unohtuiko kuvio?-painiketta sen ilmestyttyä.
  5. Syötä Google-tilisi nimi ja salasana, ja napauta sitten Kirjaudu sisään. Sen jälkeen sinua pyydetään valitsemaan uusi näyttöruudun lukitus. Jos et enää halua käyttää näyttöruudun lukitusta, paina poistuaksesi Suojaus-näytöstä.

People found this helpful
Select an issue from the dropdown:
uk
*Please enter your comment here ...
htc-flyer
Thank You!