Ways of getting contacts into HTC Flyer

Ohjelmistopäivityksen jälkeen näen HTC Mini‍+ kohdassa Asetukset. Mikä on HTC Mini‍+?

HTC Mini‍+ on kumppanilaite HTC-puhelimille. Jos tarviset moniajoa kuten Web-selausta tai sähköpostin lukemista ja puhelujen vastaanottamista samaan aikaan, voit ostaa ja käyttää tätä laitetta HTC-puhelimesi kanssa.

Myös puhelinmalleille, joissa ei ole sisäänrakennettua infrapuna-anturia ja TV-sovellusta, voit ladata TV -sovelluksen ja käyttää HTC Mini‍+ TV-kaukosäätimenä

Katso käyttöoppaasta kuinka löydän miten muodostaa parin HTC Mini‍+ puhelimesi kanssa.

0 People found this helpful