Adding navigation widgets

Reageert de telefoon iet op Motion Launch-gebaren?

Tik in Instellingen > Scherm en slepen op Motion Launch-gebaren en controleer of de functie is ingeschakeld.

Als Motion Launch reeds is ingeschakeld maar de telefoon reageert niet op je gebaren, kun je hieronder mogelijke oorzaken vinden.

• Er was geen bewegingsgebaar voor het vingergebaar. Til eerst de telefoon op voordat je het vingergebaar maakt.
  • De veegafstand was te kort. Veeg over een grotere afstand op je scherm.
  • Bij het omhoog vegen om het scherm te ontgrendelen, ben je niet op de onderste helft van het scherm begonnen.
  • Bij het omlaag vegen om de functie Snel bellen te gebruiken, ben je niet vanaf de bovenste helft van het scherm begonnen.
  • Als je geen nano SIM-kaart hebt geplaatst, werkt Snel bellen niet.
  • Spraakkeuze werkt niet als je de telefoon niet dichtbij genoeg houdt. Houd de telefoon dichter bij je mond en herhaal de gesproken opdracht.
  • Als Camera niet start, heb je mogelijk niet op de knop VOLUME gedrukt nadat je de telefoon in liggende stand hebt opgepakt.
  • Je hebt bij het vasthouden van de telefoon mogelijk de nabijheidssensor afgedekt. Zie de handleiding voor de locatie van deze sensor.
  • Het vegen heeft misschien te lang geduurd. Haal je vinger weg als de telefoon trilt.

Je kunt ook proberen om de G-sensor opnieuw te kalibreren. Ga naar Instellingen, tik op Weergave en gebaren > IJken van G-Sensor.

0 บุคคลคิดว่ามีประโยชน์