Checking Weather

Hvordan deler jeg telefonens Internett-tilkobling med andre enheter?

Du kan dele telefonens datatilkobling via USB, Wi-Fi eller Bluetooth.

Gå til Innstillinger, klikk på Mer > Mobil nettverksdeling og velg om du vil dele via USB-tilknytning, Portabelt Wi-Fi-hotspot eller Bluetooth-tilknytning.

Merk: En datatilkobling er påkrevd, for eksempel 3G. Kontakt mobiloperatøren hvis du vil ha informasjon om datakostnader. Utvidet bruk av datatilkoblingen, Wi-Fi eller Bluetooth kan tappe batteriet raskere.
0 บุคคลคิดว่ามีประโยชน์