Displaying and synchronizing reminders

Kan jeg holde kameraet på standby, for at spare på batteriet, og hvordan gør jeg det?

Ja. Mens du venter på at finde dit næste emne, kan du trykke på knappen TÆND/SLUK, for at sætte kameraet i dvale. Når du er klar til at optage igen, skal du blot trykke på knappen TÆND/SLUK igen.

Selvom du har slået skærmlåsen til med dine legitimationsoplysninger, omgår din telefonen sikkerhedsskærmen, og starter omgående Kamera. Når du lukker Kamera, vil du blive bedt om at låse skærmen op.

0 บุคคลคิดว่ามีประโยชน์