Sending an email message

Hvorfor er både Strømbesparelse og Ekstrem strømbesparelsestilstand gråtonet, så de ikke kan vælges?

Dette sker, når du slår Høj ydeevne til under Indstillinger for udviklere i Indstillinger.

Høj ydeevne kræver yderligere batteristrøm for at maksimere CPU'ens ydeevne. I denne situation vil hverken Strømbesparelse eller Ekstrem strømbesparelsestilstand være tilgængelige. Hvis du vil bruge disse funktioner, skal du slå Høj ydeevne fra.

0 บุคคลคิดว่ามีประโยชน์