Fabriksåterställning

Gör en fabriksåterställning för att ändra telefonen till sitt ursprungliga tillstånd som den var innan du slog på den för första gången.

Om du ska ge eller sälja telefonen till någon annan eller om telefonen har ett kvarstående problem som inte går att lösa kan du göra en fabriksåterställning (även kallat hård återställning). En fabriksåterställning ska du inte göra utan vidare. Den tar permanent bort alla dina data och anpassade inställningar, och tar bort alla appar som du eventuellt har hämtat och installerat. Se till att säkerhetskopiera alla data och filer som du vill behålla innan du gör en fabriksåterställning.

Göra en fabriksåterställning från inställningarna

Det smidigaste sättet att göra en fabriksåterställning är via inställningarna.

1. Svep till vänster på startsidan.
  2. Tryck på Inställningar > om.
  3. Tryck på återställ telefonen och tryck sedan på ja.

Göra en fabriksåterställning med knapparna på telefonen

Om du inte kan starta telefonen eller komma åt inställningarna kan du ändå göra en fabriksåterställning med hjälp av knapparna på telefonen.

1. Stäng av strömmen.
  2. Håll ner VOLYM NER-knappen och tryck sedan på STRÖM-knappen. Släpp VOLYM NER-knappen när du ser en ikon på skärmen.
  3. Tryck sedan på följande hårdvaruknappar i turordning: VOLYM UPP > VOLYM NER > STRÖM > VOLYM NER.