Installera en uppdatering

När du ser meddelande om en tillgänglig programuppdatering kan du uppdatera telefonen direkt. Alternativt kan du avböja meddelandet och uppdatera någon annan gång. Telefonen påminner dig igen om några dagar.
Viktigt: Har du förberett telefonen för uppdateringen? Om inte, se Förbereda inför en programuppdatering för information om vad du ska kontrollera och förbereda.

Ställa in rätt datum och tid

Om du har problem med att installera en programuppdatering kanske telefonen inte är inställd på korrekt datum och tid. I de flesta fall ställs datum och tid in automatiskt. Men om det inte är det kan du ställa in det manuellt.
  1. Koppla från telefonen från datorn.
  2. Svep till vänster på startsidan.
  3. Tryck på Inställningar > datum+tid.
  4. Stäng av Ange automatiskt.
  5. Ställa in korrekt tidszon, datum och tid
  6. Anslut telefonen till datorn igen och försök att installera uppdateringen igen.