Hur du hämtar och installerar uppdateringar

Programuppdateringar blir tillgängliga med jämna mellanrum. Telefonen kan söka efter och meddela dig om det finns någon ny uppdatering.

Ställa in uppdateringsmeddelande och nedladdningsalternativ

Du kan ställa in att telefonen ska meddela dig när nya uppdateringar är tillgängliga för din telefon. Du kan även ställa in att telefonen ska hämta hem dessa uppdateringar automatiskt.
  1. Svep till vänster på startsidan.
  2. Tryck på Inställningar > telefonuppdatering.
  3. Välj kryssrutan Säg till när uppdateringar är tillgängliga.
  4. Välj om du vill tillåta automatisk hämtning av uppdateringar om dina datainställingar tillåter det. Om du avaktiverar detta alternativ kommer din telefon endast att ladda ner uppdateringar över Wi-Fi eller när den är ansluten till datorn.